ÍRJ NEKÜNK MOST

FOGLALJ ÉLMÉNYT

BIZTOSÍTSD BE FOGLALÁSOD A 2022-es szezonra

 

Szeretnél foglalni? Töltsd ki az űrlapot!

FOGALÁSI ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Hogyan működik a foglalás?

Az első és legfontosabb, hogy minden részletet megbeszéljünk: dátum, helyszín, időpont, csomag és az esetlegesen kért extrák. Miután mindent megbeszéltünk én e-mailben küldünk egy foglalási összesítőt, amit aláírva küldesz Nekünk vissza. Az összeg elutalása után nincsen más dolgod, mint a megbeszélt napon várni az SMS-t amiben benne lesznek a pontos GPS koordináták. A nagy napon a távolból figyeljük, hogy Ti foglaljátok el a helyszínt vagy igény esetén mi adjuk át azt. Az élmény végén nincs más dolgod, mint felállni és hazamenni – mi mindent elpakolunk utánad.

Mi történik eső esetén?

Eső esetén több dolgot is tehetünk. Bizonyos helyszíneinknek van fedett kültéri és beltéri helyszíne így mi mindig felajánljuk, hogy áthelyezzük az élményt. A második lehetőség, hogy a pikniket beltérre visszük. Amennyiben szabad a Chill Home Studió ennek nincsen plusz költsége! A harmadik lehetőség, hogy egy másik napon tarjuk meg a pikniket. A foglalási és lemondási feltételekről kérlek olvass bővebben a fent látható gombra kattintva.

Milyen ételt lehet vinni a piknikre?

Ez attól függ melyik helyszínre foglalsz élményt. Bizonyos helyszíneink kizárólag saját cateringgel dolgozik, de vannak helyszínek, ahova akár Te magad is hozhatod az ételt! Efelől kérlek érdeklődj a helyszínek menüpont alatt vagy üzenetben.

Saját helyszínre vállaltok kitelepülést?

Igen! Azokban a térségekben, ahol amúgy is szervezünk pikniket oda vállalunk kitelepülést. Távolabbi helyszín esetén van rá esély, hogy plusz benzinköltséget fogunk kérni.

EZ TÖKÉLETES LESZ!

Szervezzük meg a pikniket!