Foglalási és lemondási feltételek

FOGLALÁSI ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

1. Időpontot legalább 14 nappal a kért időpont előtt tudsz foglalni. Minél előbb foglalsz annál több eséllyel tudunk biztosítani Neked egy fontos dátumot.

2. Természetesen érdemes akár az aktuális hétvégére rákérdezni, mert 2020-tól már ketten is szervezünk piknikeket.

3. Foglalni a honlapon tudsz a foglalás menüpont alatt vagy e-mailben az info@effclusive-picnics.hu e-mail címen.

4. A foglalási szándék elküldése után felveszem veled a kapcsolatot, ahol megbeszéljük a dátumot, az időpontot és az elképzeléseidet. A kiválasztott csomagon túl megbeszéljük melyik helyszínen szeretnéd a pikniket, mi az ízlésetek és milyen stílusú dekorációt készítsünk.

5. Miután mindent megbeszéltünk meg fogom kérdezni, hogy van-e szükséged bármilyen extra dologra a csomagban foglaltakon felül így például tortára vagy fánkra vagy egyéb italokra (itt egyéb kívánságod is lehet, ezt megbeszéljük, hogy tudom-e teljesíteni)

6. Amennyiben alkoholos italt biztosítok számodra a piknik alatt személyi igazolvány bemutatása kötelező üzenetben!

7. Miután minden részletet megbeszéltünk 48 órával a foglalás után be kell fizetni a csomag 50%-át. A fennmaradó 50% 48 órával a piknik időpontja előtt fizetendő! Az időpont az összeg beérkezése után kerül elfogadásra. A foglaló befizetésének elmulasztása esetén az időpontot nem tudom tovább fenntartani. 

8. Természetesen van lehetőség lemondani az élményt legkésőbb 1 héttel az időpont előtt 100%-ban visszatérítjük az árat Effclusive Picnics ajándék kuponon. Az ajándék kupon átruházható és 12 hónapon belül bármilyen általam nyújtott szolgáltatásba (kivéve helyszín bérlés vagy étel) beszámítható. Amennyiben ez után mondod le az élményt a foglalót nem áll módunkban visszatéríteni. Amennyiben tudunk másik dátumot megbeszélni a foglaló nem vész el.

9. A piknik napján nagyon fontos, hogy időben érkezz. A helyszínt fel órával az időpont előtt állítjuk fel ezért az is nagyon fontos, hogy ne érkezzetek hamarabb. Késes esetén nem tudok hosszabb időt biztosítani.

10. A piknik végén találkozni fogunk, ha szeretnéd. Meg fogom kérdezni hogyan éreztétek magatokat és átadjátok nekem a helyszínt, amiről utána teljes mértékben én gondoskodom. Amennyiben ezt nem szeretnéd csak fel kell állnod és elhagyni a helyszínt.

11. Rossz idő esetén természetesen van lehetőség új időpont kérésére vagy pénz visszafizetésre, de ezt legkésőbb 24 órával az időpont előtt szükséges egyeztetnünk!

12. Aznapi lemondás esetén csak időpont módosításra van lehetőség. A szolgáltatóimmal kötött szerződés értelmében 24 órával az élmény előtt kell jeleznem a módosítást különben a befizetett összeget nem tudjuk ajándék kártyán visszatéríteni.

13. Ilyen eddig még nem fordult elő, de természetesen bármikor történhet velem is váratlan esemény. Amennyiben az én hibámból nem tudjuk megtartani a pikniket a teljes összeg visszatérítésre kerül.