Rólunk

Bemutatkozás

Sziasztok

Kik vagyunk mi?

Én Sárdy Kornélia (Nelly) vagyok és nagyon örülök, hogy rátaláltál az oldalamra! Nemrég vágtam bele a fejszémet életem első vállalkozásába.

Hogy miért?

Mindig szerettem volna pikniken részt venni (ki nem?!), néha egy-két szalonnasütés össze is jött, vagy sátorozás, de sosem adtuk meg a módját úgy igazán.Rohannak a napok, hetek, ki sem látunk a feladatokból és ha van egy pár óránk, akkor már késő megszervezni.De mi lenne, ha nekünk csak oda kéne menni és valaki kipakolna, megterítene, elpakolna és nekünk csak élvezni kellene.

Hmmm jól hangzik, ugye?Ez a kép számomra olyan varázslatos volt, hogy el is döntöttem!Csatlakozom az Effclusive Picsnics Hungary csapatához és én leszek a Dél-Dunántúli szervező!Ebben nagy segítségemre volt és van is a mai napig Kovács Fruzsina az Effclusive Picnics in Hungary megálmodója.Fruzsi 2019 tavaszán indította el elsőként Magyarországon ezt a szolgáltatást és azóta évről évre nagy sikerrel vezeti és folyamatosan fejleszti.Mára már szinte országos lefedettséggel működünk és egy csodálatos kis csapattá váltunk.

Úgy ahogy mindenki másra, rám is hatással volt az elmúlt évek korlátozásai.Megszoktuk, hogy akkor és oda megyünk, ahová kedvünk tartja. A bezárások után viszont változtak a szokásaink.Elkezdtünk a természetbe járni, más lehetőségeket találni arra, hogy a családunkkal, barátainkkal, kollégáinkkal és szerelmünkkel időt tudjunk tölteni.Értékes időt! mert sokszor kevés jutott belőle.

Tehát, ha lánybúcsút szerveznél egy tó partján, ha romantikáznál pároddal az alagút tetején, ha céges rendezvényt tartanál Villányban a szőlő sorok alatt, vagy ha szülinapot tartanátok és baba barát környezet kell, én segítek levenni a válladról a szervezés terheit!A természetben rohanás helyett végre tudtok azzal törődni, ami igazán fontos.

Csak képzeld el és én megvalósítom!

Részletekért keress bátran!

Nelly